top of page
  • -

Groeien zonder zorgen, ook bij JUNTO

De schoonste tijd van het jaar staat weer voor de deur en we kunnen het bijna gezellig maken met familie en vrienden. Maar voor we daar echt aan kunnen beginnen, is het traditiegetrouw tijd voor De Warmste Week. Tijdens deze actieperiode op alle radiostations van VRT wordt er rond een centraal thema geld ingezameld voor goede doelen. Dit jaar is het thema ‘opgroeien zonder zorgen’ en laat dat thema nu 100% passen bij de filosofie van Junto. De Warmste Week steunt dit jaar 287 projecten die meer kansen willen geven aan kinderen en jongeren in Vlaanderen. Van vakantiekampen voor kinderen in kwetsbare gezinnen, tot carrièrekansen bieden aan jonge mantelzorgers, over sportieve uitdagingen en begeleiding op maat van jongeren met een chronische ziekte, … Kortom elk project draait om kansen geven en een veilige omgeving creëren om te groeien. 


En dat is ook net wat wij elke dag doen bij Junto. Jonge starters die hun eerste stappen op de arbeidsmarkt zetten kunnen bij ons terecht voor hun eerste job. Wij zorgen met interne training en begeleiding dat onze starters snel professioneel waardevol zijn voor onze klanten. Maar daarnaast geven wij heel wat extra omkadering en coaching zodat jongeren bij Junto ook als mens kunnen groeien en vol vertrouwen naar de toekomst leren kijken. 


Het was dan ook heel erg logisch om met onze Junto Foundation een actie op te zetten ten voordele van De Warmste Week. Op donderdag 14 december organiseerden we een gezellige Winterdrink voor Junto’ers en hun familie en vrienden. Het was niet alleen een fijne avond, maar we zamelden ook een mooi bedrag in voor De Warmste Week. 


Onze Junto Foundation blijft ook in 2024 op zoek naar goede doelen om te steunen. Ken jij nog een mooi project dat aansluit bij de normen en waarden van Junto? Aarzel dan zeker niet om het voor te stellen. Je aanvraag komt terecht bij enkele Junto’ers die bovenop hun normale dagtaak ervaring willen opdoen met fundraising, het beoordelen van aanvragen en vooral graag hun handen uit de mouwen steken. Want ook dat is kansen grijpen bij Junto. Om te groeien zonder zorgen. 


14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page