top of page
Junto_Foundation_Logo_Kort_Lichtblauw.png
ss-02_edited.png

Als Junto geven wij elke dag kansen aan jongeren om met succes hun eerste stappen te zetten op de arbeidsmarkt. We nemen starters bij de hand en geven hen begeleiding, coaching en opleiding op maat. Zo laten we jongeren groeien.
Als werknemer, maar ook als mens. 

 

Met de Junto Foundation gaan we graag nog een stap verder. 

Want er zijn nog heel wat jongeren in onze maatschappij die kansen verdienen en die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Daarom willen we de komende jaren organisaties en projecten ondersteunen die net als Junto het verschil maken in het leven van jonge mensen. 

 

En we zouden Junto niet zijn als we ook hierin geen leerkansen zouden zien voor onze consultants. Junto’ers mogen niet alleen verenigingen en projecten die hen nauw aan het hart liggen nomineren, ze kunnen ook hun schouders zetten onder events en projecten. Dat is niet alleen fijn, zo krijgen werknemers bij ons ook de kans om al hun talenten te tonen.   

 

Wil jij graag een project of een organisatie voorstellen? 

Dat kan via onderstaand formulier.

 

We laten je snel weten of je project in aanmerking komt en wat de volgende stappen zijn.

ss-03_edited.png
Foundation_Blauwpng-66.png

Maak jij graag mee het verschil?

JUNTO STEUNDE REEDS...

YOW vzw

YOW vzw

@vzwyow is een Willebroekse vereniging voor en door jongeren. De afkorting staat voor ‘Youth of Willebroek’. Diversiteit en samenhorigheid zit diep in hun DNA en ze zijn er voor alle jongeren uit Willebroek. Zij zetten, net als Junto, in op persoonlijke begeleiding en het geloof in talenten. We zijn dus heel blij dat we hen vanuit de Junto Foundation kunnen ondersteunen bij hun werking. 

bottom of page