top of page
  • -

Helemaal Junto!

Als je ergens werkt of je wil solliciteren voor een nieuwe baan dan zijn er heel wat factoren belangrijk. Je weet graag wat je job precies zal inhouden, welk loon en andere voordelen je zal krijgen, of je collega’s leuk zijn,... Maar het is natuurlijk ook heel erg belangrijk dat de waarden van een bedrijf passen bij jou. Want alleen zo kan je echt gelukkig worden in een job.


Daarom willen we hier graag de kernwaarden van Junto even toelichten zodat je zelf kan beoordelen of er een match is tussen jouw verwachtingen en ons bedrijf.

Samen werken

Junto is niet voor niets het Portugese woord voor samen. Binnen Junto sta je er nooit alleen voor. Vanaf de allereerste dag proberen we onze consultants zo goed mogelijk te begeleiden en op te leiden zodat ze met voldoende vertrouwen een project kunnen aanvatten bij een van onze klanten. We werken samen om bergen werk te verzetten. Je krijgt als consultant veel flexibiliteit en mag regelmatig thuiswerken, maar dankzij fijne en onvergetelijke teammomenten zijn we toch vooral samen Junto!


Vertrouwen

Dit is een heel belangrijke waarde voor Junto. Vanaf het eerste moment dat een nieuwe Junto’er bij ons binnenstapt, kijken wij het liefst naar de mens achter een CV of sollicitatie. Wij leren je graag echt kennen, want alleen zo kunnen we je helpen om de carrière uit te bouwen die bij jou past. Bij ons ben je geen anonieme werknemer, geen nummer. Daar mag je op vertrouwen. Andersom hopen we dat jij ons ook in vertrouwen neemt en het aangeeft wanneer er dingen zijn die een invloed hebben op jouw werk en waar we samen iets aan kunnen doen.


Professioneel waardevol

Bij Junto werken wij voor grote klanten in de bank- en verzekeringssector. Het is heel erg belangrijk dat elke Junto’er professioneel waardevol kan zijn en vol zelfvertrouwen aan projecten kan werken. Daarom stippelen wij samen een persoonlijk traject uit. Heb je nood aan inhoudelijke opleidingen? Wil je je specialiseren in een bepaalde tak van verzekeringen? Kan je wel wat extra hulp gebruiken om je goed te voelen en je werkgeluk te vergroten? Dat kan allemaal! Want bij Junto willen we graag dat iedereen professioneel waardevol is op zijn of haar manier.


Oprechtheid

Bij Junto zijn we oprecht begaan met onze mensen. We proberen meer dan zomaar een werkgever te zijn door actief mee te denken bij uitdagingen of problemen. In ruil daarvoor verwachten we ook dat onze Junto’ers oprecht zijn in alle contacten met collega’s en met klanten. Want alleen zo kunnen we samen bouwen aan een mooie toekomst. En dat zien we breder dan Junto alleen, met onze Foundation proberen we bijvoorbeeld heel bewust mooie projecten te steunen waar we in geloven. Want wij willen oprecht een verschil maken, binnen en buiten Junto.


Ownership

Deze laatste merkwaarde van Junto is misschien wel de allerbelangrijkste. Want hoewel heel wat Junto’ers heel jong en onervaren hun loopbaan bij ons starten, vinden we het belangrijk om hen vanaf de start ownership over hun carrière te geven. Wij zorgen met opleidingen en persoonlijke coaching voor een traject op maat. Maar het is aan elke Junto’er zelf om aan te geven wat ze wanneer willen. Wil je meer verantwoordelijkheid nemen? Meer expertise opbouwen? Meer kansen grijpen? Dat kan bij Junto! Of is het net even heel druk in je leven en ben je vooral op zoek naar de perfecte work-life balance? Geen zorgen, ook dat kan bij Junto. Maar jij moet het zeggen. Jij moet het ownership nemen over jouw carrière. Wees gerust, ook daarin helpen we je groeien.



Heb je na het lezen van dit artikel een heel fijn gevoel en besef je dat je misschien wel heel goed bij Junto past? Fijn om te horen!


En laat dan ook vooral van je horen, wij zijn altijd op zoek naar nieuwe consultants.

Neem dus snel een kijkje bij onze vacatures of mail naar jobs@junto.be .



41 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page