top of page
  • -

Junto'ers aan het woord!

Als je op zoek bent naar een job, zeker als het je eerste job is, weet je vaak niet goed waar je op moet letten. Op basis van vacatureteksten, wervende filmpjes of ontmoetingen op een jobbeurs kan je je wel een beeld proberen te vormen van het bedrijf waar je zou willen solliciteren. Maar vaak is het nog veel beter om gewoon te kunnen praten met mensen die je al voorgingen. Want niemand kan je meer vertellen over een job dan je toekomstige collega’s. Daarom laten we hier graag enkele Junto’ers aan het woord.Zeger (26 jaar, studeerde sociaal-cultureel werk)


Junto kwam op mijn pad op een moment dat ik niet goed wist wat ik wilde doen in mijn leven. Ik ben heel dankbaar voor de kans die ik bij Junto kreeg omdat ik geen ervaring had in de bank- en verzekeringssector. Ze hielden aan de start van mijn loopbaan ook rekening met een lange vakantie die ik al gepland had. Die flexibiliteit was eigenlijk wonderlijk en heb ik ook daarna al een aantal keer mogen ervaren.


Kelly (30 jaar, studeerde diergeneeskunde)


Toen ik pas vijf dagen in dienst was, stond er toevallig een teamdag op het programma. Ik mocht me uitleven tijdens de lasershooting en voelde me meteen lid van een hecht team. Dat gevoel is gebleven, want voor mij is Junto vooral een bedrijf waar ze tijd maken voor hun werknemers, je mag er echt jezelf zijn binnen een vertrouwelijke sfeer.Savannah (30 jaar, studeerde pedagogie)


Voor mij is Junto nog elke dag een geweldige leerschool. Je krijgt het voordeel om ervaring op te doen en te werken in een groot bedrijf terwijl je toch de veilige haven van een kleinere werkgever hebt die elke werknemer persoonlijk kent. Dat gevoel zou ik iedereen aanraden. Dus zelfs als je geen diploma hebt of iets totaal anders studeerde, durf dan zeker je kans wagen bij Junto.Kim (25 jaar, studeerde grafische vormgeving)Ik ben vooral fan van de vele leerkansen die ik al heb gekregen bij Junto. En van de onvergetelijke teamdagen, dat ook natuurlijk!

Hani (25 jaar, studeerde diplomatie)Ik hou vooral van de aandacht voor persoonlijke groei bij Junto. Als je zelf voelt dat je klaar bent om extra verantwoordelijkheid op te nemen, dan krijg je die kans. Ik heb trouwens echt heel toffe collega’s en ze zijn stuk voor stuk een wandelend voorbeeld van de waarden van Junto. Dat vind ik echt bijzonder.
Zin om ook je kans te wagen als Junto’er?


Check dan snel onze vacatures. Je kan bij Junto terecht met diploma’s in verschillende domeinen. Wij voorzien intensieve opleiding en coaching, dus maak je geen zorgen over gebrek aan ervaring. Ook als je om een of andere reden geen diploma bezit, nodigen we je uit om te solliciteren, we leren je graag kennen.82 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page