top of page
  • -

Junto & team2lead slaan de handen in elkaar

Junto en team2lead, twee bedrijven die actief zijn in heel uiteenlopende sectoren en domeinen, hebben elkaar gevonden in de kern van hun gemeenschappelijk DNA: oprechte aandacht voor mensen. Beide bedrijven blijven vol enthousiasme hun eigen weg bewandelen, maar ze zien ook kansen op een mooie samenwerking. Daarom slaan ze vanaf nu de handen in elkaar om een nog beter antwoord te bieden op de steeds uitdagendere vragen van klanten. 
Junto geeft al jarenlang kansen aan starters in de bank- en verzekeringswereld. Jonge consultants krijgen opleiding, begeleiding en coaching om te groeien. Junto maakt jongeren op een heel menselijke manier professioneel waardevol zodat ze met voorsprong kunnen starten aan een mooie carrière.  


Ook bij team2lead staan de mensen centraal, hun baseline is niet voor niets It’s all about people. team2lead zorgt al jaren voor de juiste expert voor elke consumentgedreven uitdaging in heel uiteenlopende sectoren. Door veelzijdige, ervaren en gedreven teamleaders in te schakelen bij klanten, maakt het bedrijf al jarenlang elke dag het verschil. 


Dankzij een kruisbestuiving tussen de specialisaties en sectoren, krijgen jonge Junto’ers in de toekomst kansen om nieuwe expertises op te bouwen en kunnen ze verder groeien onder de veilige vleugels van de ervaren teamleaders van team2lead. Team2lead kan dankzij deze nieuwe samenwerking ervaring en een netwerk uitbouwen binnen de wereld van bank- en verzekeringen. Als sterke tandem kunnen de twee bedrijven meer dan ooit sterke, consumentgerichte teams inschakelen op projecten van klanten.


Beide bedrijven zullen elkaar versterken in een mooi toekomstverhaal waar een menselijke, persoonlijke aanpak centraal blijft staan. Zowel naar medewerkers als naar klanten.

Want samen maken Junto en team2lead meer dan ooit het verschil.


39 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page