top of page
  • -

Kennis voor het leven

Junto stoomt jonge starters klaar voor een mooie carrière in het bank- en verzekeringswezen. Dat klinkt niet voor iedereen als een droomjob. En toch. Toch is dat een heel boeiende sector waar je ontzettend veel kunt leren. Die kennis is niet alleen handig op de job, maar ook daarbuiten. Want dankzij Junto leer je ook heel veel over het echte leven. Enkele Junto’ers getuigen.
Lore startte een aantal jaar geleden als dossierbeheerder. Intussen werkt ze als zelfstandig grafisch vormgever, onder andere voor Junto. Dat is op zich ook een mooi verhaal over de kansen en mogelijkheden die je krijgt, maar we laten Lore nu graag over een ander aspect van haar tijd bij Junto aan het woord.


Lore: ‘Toen ik nog werkte als dossierbeheerder voor Junto, heb ik op heel korte tijd ontzettend veel geleerd over hospitalisatieverzekeringen. Dat was ook mijn omgeving opgevallen, want verschillende familieleden riepen mijn hulp in toen ze het nieuws kregen dat ze een operatie voor de boeg hadden. Het was super fijn om mijn kennis te delen en hen ook echt te kunnen helpen. Ik zal voor altijd een echte experte blijven in hospitalisatieverzekeringen binnen onze familie en dat is allemaal dankzij Junto.’


Savannah en Sirintra hebben de voorbije jaren vooral ervaring opgedaan in de sector van de woonkredieten. ‘Sinds ik zelf mijn eerste eigendom heb gekocht, vind ik het nog fijner om aan kredietvoorstellen te werken. Ik weet nu veel beter dat dit niet zomaar een dossier is, maar een belangrijk voorstel waar kandidaat-kopers echt vol verwachting naar uitkijken. Ik vind het ook echt tof om vrienden die op het punt staan een huis of appartement te kopen te adviseren en hen te helpen bij hun berekeningen.’ vertelt Sirintra.

‘Ik ben super dankbaar voor alle expertise die ik bij Junto heb kunnen opbouwen rond woningkredieten. Ik begrijp veel beter dan vroeger hoe die rente in elkaar zit en ik weet nu echt waar je bij de aankoop van een huis op moet letten. Vrienden en familie beschouwen me intussen als een specialist en dat is eigenlijk best een fijn gevoel.’ vult Savannah aan.


Bij Junto krijg je dus niet alleen kansen om als starter vol vertrouwen je eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten, we geven je ook een hele rugzak vol praktische kennis en levenservaring mee.


Ben jij nog op zoek naar een eerste job? Dan is de sector van bank- en verzekeringen misschien ook wel iets voor jou! Ontdek snel de vacatures bij Junto, we leren je graag kennen.25 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page