top of page
  • -

Junto zorgt voor jou!

Bijgewerkt op: 18 feb. 2023

Het leven raast soms als een sneltrein voorbij en toch moet je regelmatig grote beslissingen nemen. Die kunnen je als jonge starter best onzeker maken. Bij Junto proberen wij er alles aan te doen om jonge mensen te laten groeien, niet alleen op professioneel vlak. Als werkgever proberen wij heel erg bereikbaar te zijn en onze werknemers weten dat ze met een eenvoudig mailtje naar ons hoofdkantoor een overleg of telefoontje kunnen inplannen om te praten over uitdagingen en problemen.1. Hulp bij grote plannen


Junto’ers die overwegen om te investeren bijvoorbeeld in een eigen appartement of huis, helpen we graag met eerlijk advies. Als starter is het soms overweldigend om te weten waar je allemaal op moet letten bij het afsluiten van een lening of de nodige verzekeringen. Omdat wij daarin als Junto heel veel expertise en ervaring hebben, delen we die maar al te graag zodat onze consultants zelfstandig betere keuzes kunnen maken.

2. Oplossingen bij problemen

Soms gaat het wat minder. Dat is bij iedereen zo, dat er onverwacht uitdagingen op je pad komen of dingen waar je mee zit in je privéleven die ook een effect hebben op je werk. Bij Junto kan je daar altijd over komen praten zodat we in de mate van het mogelijke kunnen helpen bij het vinden van een oplossing. We kunnen onze consultants bijvoorbeeld tijdelijk op een ander project zetten dichterbij huis. Dat lukt natuurlijk niet altijd, maar we doen wel steeds wat we kunnen om flexibel oplossingen te vinden voor problemen.

3. Een duwtje in de rug bij grote dromen

Je bent jong en je wil wat. Dat moedigen wij zelfs aan! Er zijn een aantal Junto’ers die op dit moment hun werk combineren met een opleiding om alsnog een (extra) diploma te halen. Een van onze consultants maakt zijn droom waar met een grote rondreis in Canada waarvoor hij even loopbaanonderbreking nam en een andere consultant is zelfs aan het proberen om een Olympisch ticket te zwemmen voor de Spelen in Parijs. Dat maakt ons allemaal zo trots! We moedigen onze Junto’ers aan om te gaan voor hun dromen en denken ook hier graag actief mee.

4. Een springplank op professioneel vlak

Bij Junto kan je starten als je meteen van de schoolbanken komt. Ervaring is niet nodig, drive wel. En die belonen we graag. Want wij houden onze Junto’ers goed in de gaten. Zien we extra inspanningen, uitmuntend werk, veel inzet en zin om te groeien? Dan nodigen we deze high potentials maar al te graag uit om extra verantwoordelijkheden te nemen. En uiteraard staat daar een gepaste beloning tegenover.

Het is voor ons als Junto vanzelfsprekend om zo goed voor onze mensen te zorgen. Bij ons ben je geen nummer in een grote, anonieme organisatie. Nee, je bent een persoon op een warme werkplek die wij op alle vlakken willen ondersteunen om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Deze aanpak is vrij uniek en we zijn er erg trots op!

Dus ben je op zoek naar een nieuwe job bij een bedrijf dat het oprecht goed met je meent? Kom dan eens praten bij Junto of solliciteer meteen op een van onze lopende vacatures.

Junto, klaar voor een mooie toekomst samen.

37 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page