top of page
  • -

Solliciteren kan ook anders! 

Elke sollicitatie is een zoektocht naar de perfect match. Een zoektocht om te bepalen of een kandidaat de juiste kennis, ervaring en attitude heeft voor de job. Maar ook andersom is een sollicitatie een manier om te ontdekken of de waarden en doelstellingen van een bedrijf passen bij een nieuwe werknemer. Heel wat sollicitatieprocedures bestaan dan ook uit talrijke gesprekken, testen, business cases en nog veel meer. Dat maakt solliciteren vaak tot een tijdrovende en intensieve procedure. Kan het ook anders? Bij Junto wel! 

Want uiteraard zijn we bij Junto ook op zoek naar de ideale match met nieuwe kandidaten, maar we hebben intussen zoveel ervaring in het lanceren van starters op de arbeidsmarkt dat we toch heel snel proberen te schakelen. Ons sollicitatieproces is helemaal Junto: laagdrempelig, eerlijk en open. 


Dat begint al bij het vinden van onze vacatures: die staan gewoon op sociale media, onze website en populaire vacaturedatabanken. Wij zijn ook permanent op zoek naar goede mensen en solliciteren bij Junto kan bijna het hele jaar door. Je hoeft dus niet te stressen voor een bijzondere deadline, maar wacht ook niet te lang met het

doorsturen van je CV en motivatiebrief, want bij Junto kan het echt wel snel gaan!   Recruiter Fen


Wij checken meermaals per week alle nieuwe aanmeldingen van sollicitanten. Kandidaten met een interessant profiel voor Junto - en nee, dat hoeft zeker geen aaneenschakeling te zijn van ronkende diploma’s - nodigen we uit voor een kort online gesprek. Op een kwartiertje leren we een nieuwe kandidaat al even kennen en vertellen we meteen enkele belangrijke aspecten van werken bij Junto. Valt deze eerste babbel voor beide partijen mee? Dan is de kans groot dat hij of zij nog diezelfde week welkom is op het hoofdkantoor van Junto in Antwerpen voor een kennismakingsgesprek. Al pratend ontdekken we of onze visie en waarden op dezelfde lijn zitten en ontdekt de kandidaat veel meer over werken bij Junto. 


Voelen we een match? Dan krijgt een kandidaat heel erg snel, vaak al binnen de week, een concreet loonvoorstel in de mailbox. Je krijgt als kandidaat tijd om dit even te laten bezinken en laat ons binnen de afgesproken termijn weten of je je kans wil wagen bij Junto. Hebben we een akkoord? Dan heten we je van harte welkom bij Junto en starten we alvast met het voorbereiden van jouw onboarding


Solliciteren kan dus echt wel anders! 

Waag vandaag nog je kans door je kandidaat te stellen voor een van onze vacatures. Wist je zelfs dat je nog voor je sollicitatie al eens kennis kunt maken met echte Junto’ers tijdens een infoavond of een gezellig Junto-café? Volg ons op sociale media en mis geen enkel event of zet alvast dinsdag 7 mei in je agenda. Dan ben je vanaf 18.00 uur welkom op onze infoavond. Zien we je dan?  


38 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page