top of page
  • -

Straffe nieuwe starters bij Junto!

Als je werk zoekt, is het niet altijd eenvoudig om in te schatten of jouw skills, diploma en talenten matchen met een vacature. Al zeker niet als je op zoek bent naar je eerste job. Daarom vonden we het wel een tof idee om je even een exclusieve inkijk te geven bij de diverse groep consultants die de afgelopen weken is gestart met een carrière bij Junto. Hopelijk inspireert het jou om ook de stap te zetten om eens te komen praten bij Junto: op kantoor of op een van de beurzen waar we binnenkort een stand hebben. Wees welkom!


Arena behaalde afgelopen zomer een master business administration, ze solliciteerde bij een aantal bedrijven en koos uiteindelijk voor Junto. Merel heeft een diploma Japanologie op zak. Ze droomt ervan om naar Japan te verhuizen, maar in afwachting daarvan is ze gestart op een project bij Junto om alvast wat extra werkervaring mee te kunnen nemen. Calista stopte door omstandigheden haar studie rechtspraktijk en had al een eerste werkervaring. Ze kiest nu voor Junto omwille van de sfeer en de extra omkadering. Joris heeft een knap diploma Crossemedia & motion behaald, maar het blijkt moeilijk om als absolute starter in die sector aan de slag te gaan, hij begint daarom bij Junto om werkervaring op te doen en veel bij te leren. Maxine is met haar 22 op dit moment onze jongste Junto’er. Ze had jammer genoeg een negatieve ervaring in haar laatste stage van de lerarenopleiding en zette haar studies even stop. Ze krijgt bij Junto een kans op eerste werkervaring en een nieuwe start. 


Laurens is dan weer terug van weggeweest. Hij werkte tot vorig jaar bij Junto, ging kort ergens anders aan de slag en besloot toen even pauze te nemen om te reizen. Na zijn terugkeer kwam hij weer aankloppen bij Junto. Of wat te denken van Loïc? Een straffe master die aangenaam verrast was over de verfrissende en snelle aanwervingsprocedure bij Junto. Want neen, bij ons zijn er geen sollicitaties die bestaan uit vijftien stappen of verschillende assessments. Wij willen jou vooral als persoon leren kennen en gaan graag open met je in gesprek! 


Nog een reden nodig om je kans te wagen bij Junto? 

Wij hebben een eigen Junto Foundation. Elke maand maken we daarmee het verschil door een grote of kleine actie dichtbij of ver weg. In januari hebben we voor elke nieuwe starter vijf bomen geplant via Goforest.be.  Zo maken we niet alleen het verschil voor jonge starters, maar ook voor de planeet. 


Neem gerust een kijkje op onze Junto Foundation en ontdek wat we nog meer doen.


Zien we je snel bij Junto? 


35 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page