top of page
  • -

WELKOM BIJ JUNTO!

Starten op een nieuwe job is altijd spannend. Zeker als het je eerste job is. Maar bij Junto hoef je je nergens zorgen over te maken, want wij zorgen voor jou. Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom en een onboarding op maat. Drie kersverse Junto’ers getuigen graag hoe ze hun start bij ons hebben ervaren.


Aan het begin van je carrière bij Junto bekijken we altijd samen welke (interne) opleidingen je best krijgt en wat je allemaal nodig hebt om professioneel waardevol te worden voor onze klanten. Want zelfs als de verzekeringswereld nog helemaal nieuw is voor jou, leren we je snel de kneepjes van het vak. Zo hebben Ann-Sophie en Cédric het alvast ervaren:


Sinds 1 augustus ben ik officieel aan het werk bij Junto en ik was al snel onder de indruk van het enthousiasme om me heen. Vanaf de eerste dag deed iedereen zijn uiterste best om mij thuis te doen voelen en ik zou zeggen: missie geslaagd! Met een academische achtergrond in Toegepaste Taalkunde en Vertalen, kon ik me maar weinig voorstellen bij alles omtrent verzekeringen, maar de afgelopen weken ging een hele nieuwe wereld voor mij open tijdens de onboarding op kantoor in Antwerpen. Junto geeft je de tijd om alle nieuwe informatie te laten bezinken en vragen te stellen waar nodig zodat het leerproces optimaal benut kan worden. Iets wat je niet overal tegenkomt, maar wat je als nieuweling enorm apprecieert.

Ann-Sophie


​​Afgelopen maand ben ik begonnen bij Junto, een eerste job brengt natuurlijk altijd wat

spanning met zich mee. Gelukkig was er binnen Junto een aangename sfeer om deze

spanning snel weg te nemen. In mijn eerste weken werd ik klaargestoomd voor de

verzekeringswereld. In het begin lijkt al deze informatie overweldigend, maar dankzij een

combinatie van kennis en geduld binnen het Junto team, leer je als nieuwkomer snel de

basis van de verzekeringsmaterie in een warme omgeving.

Cédric


Onze filosofie bij Junto is heel sterk om de juiste persoon op de juiste plek in te zetten. We zoeken dus steeds naar een goede match tussen een Junto’er en projecten bij onze klanten. Bij Arno valt deze aanpak alvast in de smaak:


Na mijn aangename sollicitatie werd er niet stilgezeten. Mijn eerste project lag klaar en ik stond te popelen om eraan te beginnen. Ondanks de korte looptijd hiervan, had ik de smaak te pakken en het proefde onmiddellijk naar meer. Tijdens mijn tussenperiode werd ik geweldig begeleid en leerde ik meer bij dan dat ik ooit verwacht zou hebben. Nu sta ik op de vooravond van mijn volgend project, met een lach op mijn gezicht en uitkijkend naar de start. ArnoZin om net als Ann-Sophie, Cédric en Arno jouw kans te wagen voor een job bij Junto? Check dan even onze verschillende vacatures en misschien ben jij wel de volgende die kan getuigen over een toffe start bij Junto!68 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page