top of page
  • -

Wij steunen jouw goed doel!

Junto is een jong en dynamisch bedrijf dat elke dag kansen geeft aan starters in de bank- en verzekeringssector. Jonge mensen krijgen naast een interessante interne opleiding, ook een flinke dosis zelfvertrouwen mee. Dankzij begeleiding, coaching en opleiding op maat nemen wij starters, met of zonder diploma, bij de hand om met succes de eerste stappen te zetten op de arbeidsmarkt. Zo laat Junto jongeren groeien. Als werknemer en ook als mens.Maar Junto staat natuurlijk niet alleen met die filosofie. Er zijn overal prachtige projecten, organisaties en initiatieven die ook kansen willen geven aan jongeren. Daarom heeft Junto intussen een heel eigen Junto Foundation. Op die manier willen we de komende jaren organisaties en projecten steunen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Zo maakt Junto samen met jou nog meer het verschil in het leven van jonge mensen.


Elke Junto’er krijgt de kans om projecten, verenigingen en organisaties die hem of haar nauw aan het hart liggen te nomineren. Zo stelde Müge voor om Yow vzw te steunen. Yow is een kleinschalig, mooi project voor jongeren in Willebroek dat inzet op educatie, welzijn en diversiteit. Een filosofie die perfect past bij de waarden van Junto.


Maar ook als je niet bij Junto werkt, mag je zeker een voorstel indienen voor de Junto Foundation. Vul gewoon het formulier in. Junto bekijkt je aanvraag zorgvuldig en een jury kiest de projecten die steun ontvangen. Ook in het beoordelen van die aanvragen, krijgen een aantal jonge werknemers van Junto een stem. Want deelnemen aan een jury, projecten beoordelen en keuzes maken, dat zijn allemaal interessante leerkansen.


Nomineer dus snel jouw goed doel voor onze Junto Foundation. En uiteraard mag je ook even een kijkje nemen op onze pagina met vacatures om te kijken of er daar een match is. We leren je graag kennen.24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page